...pro odvážlivce...

SMSka od Boha :-)

7. 5. 2013 12:17
Rubrika: Ze života | Štítky: SMS

Bůh k nám stále promlouvá, a to různými způsoby. Ke mně osobně asi nejvíc skrze druhé lidi. Někdy skrze nějaké vzácné nebo náhodné setkání, někdy ústy cizího nebo naopak blízkého člověka...

Dneska mi, představte si, poslal SMSku! Stálo v ní mj. "kdybys byl náhodou smutnej, tak nebuď!" A já zrovna vstával a smutnej jsem teda byl. Nutno podotknout, že smutnej hned po ránu bývám velmi vyjímečně! Ptal jsem se, jak to dotyčný odesílatel ví, že jsem smutnej. Sice tvrdil, že to byla náhoda, ale já v takovéhle náhody nevěřím.

On už samotný fakt, že od dotyčného člověka dostanu SMSku, navíc jen tak - jako že ten dotyčný ode mě nic nepotřeboval, mi přijde jako takový malý zázrak, protože se mi to téměř vůbec nestává.

Vidím v tom všem především Boží blízkost. To, že se o mě zajímá, že mi do cesty posílá lidi, které potřebuju, a že skrze ně mi posílá vzkazy tak okatě, abych si toho už konečně všimnul. Jak je Bůh vynalézavý! A především opravdu miluje...

A také jsem si uvědomil, jak je hezké, když si z nás lidí dělá Bůh své nástroje. A být Božím nástrojem, i když ne nutně vždy, většinou vyžaduje také naší spolupráci. Kdo to už někdy zažil, ten ví, jak krásný je to pocit a jak je to velká věc! Pokud toužíme dát Bohu k dispozici své ruce, ústa, své dary ale i nedokonalosti, aby skrze ně mohl promlouvat k druhým, měli bychom se za to modlit. Stojí to za to!

Takže ode mě patří dnešní velké DÍKY dotyčnému "nástroji", který mi poslal Boží vzkaz SMSkou, a především Bohu samotnému, že mě má tak rád, i když si to (podle mě) ani nezasloužím.

"Tak jo, Bože, pokusím se tedy nebýt smutný! :-)"

 

Zobrazeno 2288×

Komentáře

elisis

opravdu moc krásné!! :)

Eliška Kudrnová

mně taky poslal takovou smsku včera...

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková